Απολογιτική ήταν η στάση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απέναντι στο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.

Απολογιτική ήταν η στάση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απέναντι στο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας αγώνας υπό υψηλή ένταση, καθ΄ όλη τη διάρκειά του: την Κυριακή, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν ένα από τα καλύτερα σόου της σεζόν (4-4). Μια επική και τεταμένη συνάντηση, που σημαδεύτηκε από αμφισβητήσιμες διαιτητικές αποφάσεις.

Και δεν είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που θα πει το αντίθετο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός των γηπεδούχων έχασε την ψυχραιμία του στο τελευταίο σφύριγμα, κατευθυνόμενος προς τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ.

Ο τελευταίος, αναμφίβολα, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «Μπλε» σε χέρι του Κάιλ Γουόκερ και διέκοψε την τελευταία και πολλά υποσχόμενη επίθεση των Λονδρέζων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ένταση του ντέρμπι σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του διεθνή ρέφερι έκαναν έξω φρενών τον Ποτσετίνο στο τέλος, αλλά εκ των υστέρων ο ίδιος μετάνιωσε για τον θυμό του.

«Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Άντονι και τους διαιτητές. Εκείνη στιγμή ένιωσα ότι ο Ραχίμ (Στέρλινγκ) μπορούσε ίσως να σκοράρει το πέμπτο. Αλλά μου άξιζε να προειδοποιηθώ γιατί ξεπέρασα τα όρια. Δεν είναι καλή εικόνα για εμένα και το ποδόσφαιρο», είπε ο Ποτσετίνο.

«Θα ήθελα επίσης να του ζητήσω συγγνώμη (σ.σ. από τον Γκουαρδιόλα) γιατί εκείνη τη στιγμή δεν τον είδα». Πράγματι, έξαλλος ο Αργεντινός δεν πρόλαβε να δώσει τα χέρια με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός, ωστόσο, δεν τον κατηγόρησε. «Κανένα πρόβλημα. Δεν πειράζει. Είναι τα συναισθήματα… μου συμβαίνει μερικές φορές», ήταν η τοποθέτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!