Η Λίβερπουλ έστειλε σαφές μήνυμα πως είναι σε θέση να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, νικώντας εύκολα με 3-0 στο «Ανφιλντ» την πάντα επικίνδυνη Μπρέντφορντ.

Η Λίβερπουλ έστειλε σαφές μήνυμα πως είναι σε θέση να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, νικώντας εύκολα με 3-0 στο «Ανφιλντ» την πάντα επικίνδυνη Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Κώστα Τσιμίκα βασικό ξανά στην ενδεκάδα και να δίνει δύο ασίστ για γκολ, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Λονδίνου, φθάνοντας εύκολα στη νίκη με δύο γκολ του φορμαρισμένου Σαλάχ (39′, 62′) και ένα του Ζότα (74′).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τα υπόλοιπα σημερινά ματς ξεχωρίζει η αποτυχημένη προσπάθεια της Μπράιτον να διασπάσει την άμυνα της ουραγού της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μένοντας στην έδρα της στο 1-1 και χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Ρόμπερτ Ντε Τσέσμπι, επόμενης αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europe League, προηγήθηκε με τον Αντίγκρα μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό με το αυτογκόλ του Γουέμπστερ (74′), κι ενώ αγωνίστηκαν στο τελευταίο 20λεπτο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νταχούντ (69′).

Η Μπράιτον αγωνίστηκε με τους: Στιλ, Γουέμπστερ, Φαν Χίκι, Ιγκόρ, Αντίγκρα, Γκίλμουρ (71′ Μπαλεμπά), Νταχούντ, Μπουανανότε (46′ Πέδρο), Γκρος, Λαλάνα (46′ Μιτόμα), Φάτι (71′ Φέλτμαν). Στο μεταξύ η Γουέστ Χαμ κατάφερε δύσκολα να λυγίσει την αντίσταση της Νότιγχαμ και να πάρει στο τέλος τη νίκη με 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League έχουν ως εξής:

Γουλβς-Τότεναμ 2-1 (90′ Σαράμπια, 90’+ Λεμινά-3′ Τζόνσον)
Άρσεναλ-Μπέρνλι 3-1 (45′ Τροσάρ, 57′ Σαλιμπά, 74′ Ζιντσένκο-54′ Μπρόουνχιλ)
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 2-3 (5′ Εζε, 73′ Εντουάρ-1′ Μικολένκο, 49′ Ντουκουρέ, 86′ Γκέιγ)
Μάντσεστερ Γ.-Λούτον 1-0 (59′ Λίντελοφ)
Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 2-0 (60΄, 73΄ Σολάνκε)
Άστον Βίλα-Φούλαμ 3-1 (27′ αυτ. Ρόμπινσον, 42′ ΜακΓκιν, 64′ Γουότκινς-70′ Χιμένεθ)
Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουν. 1-1 (6′ Αντίγκρα-74′ αυτ. Γουέμπστερ)
Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ 3-0 (39′, 62′ Σαλάχ, 74′ Ζότα)
Γουέστ Χαμ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2 (3′ Πακετά, 65′ Μπόουεν, 88′ Σούτσεκ-44′ Αβονίγι, 63′ Ελάνγκα)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 12/11

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!