Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα αντιμετώπισε την Μπέρνλι για το Πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει μία αρκετά σημαντική νίκη.

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα αντιμετώπισε την Μπέρνλι για το Πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει μία αρκετά σημαντική νίκη. Τα «Κανόνια» με αυτό το τρίποντο και σε συνδιασμό με την ήττα της Τότεναμ από την Γουλβς κατάφερε να φτάσουν την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League στους 27 βαθμούς.

Τα τέρματα για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πέτυχαν οι Λεάντρο Τροσάρντ, Γουίλιαμ Σαλίμπα και Ολεξάντρ Ζιντσένκο, ενώ για την Μπέρνλι σκόραρε ο Μπράουνχιλ, με την ομάδα του Κομπανί να βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 πόντους. Η Άρσεναλ αγωνίστηκε για τα τελευταία δέκα λεπτά περίπου με 10 παίκτες, με τον Βιεϊρά να αποβάλλεται για ένα άσχημο μαρκάρισμα στον Μπράουνχιλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Αρτέτα προχώρησε σε δηλώσεις και ρωτήθηκε για την διαιτησία. Φάνηκε να μην έχει παράπονα ούτε από τον ρέφερι του αγώνα ούτε από το VAR, σε πλήρης αντίθεση από το ξέσπασμά του μετά την ήττα από την Νιούκαστλ, στην οποία χαρακτήρισε την διαιτησία «ντροπιαστική».

Ο Ισπανός, σύμφωνα με το «BBC Sport», δήλωσε: «Η διαιτησία ήταν άψογη. Μην με ρωτάτε μόνο όταν οι αποφάσεις είναι εναντίον μας. Το VAR ήταν εξαιρετικό».

Μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο, ελάχιστα από τα θέματα που συζητήθηκαν επικεντρώνονταν γύρω από το VAR. Έχουν γίνει πολλά λάθη τον τελευταίο καιρό από τους διαιτητές, ωστόσο η 12η αγωνιστική της Premier League έχει κυλήσει χωρίς παράπονα μέχρι τώρα. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν πως το σύστημα του VAR δεν είναι τέλειο και μπορεί στο μέλλον να βελτιωθεί και άλλο, κάτι που θα κάνει μόνο καλό στο ποδόσφαιρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!