Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει η ομάδα του να δείξει περισσότερη επιθετικότητα στο παιχνίδι της και επιμένει ότι τώρα είναι η ώρα να διορθωθεί.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει η ομάδα του να δείξει περισσότερη επιθετικότητα στο παιχνίδι της και επιμένει ότι τώρα είναι η ώρα να διορθωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Μπορούμε να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα, το έχουμε δείξει αυτό. Αλλά το θέλω τώρα. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που συνέβη (στην Τουλούζη). Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Ήταν τόσο εύκολο όσο αυτό.

Θέλω να μάθουμε από αυτό. Μπορούμε να χάσουμε ένα παιχνίδι. Θεέ μου. Αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε τα σωστά πράγματα. Για να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, πρέπει να είσαι επιθετικός».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση η Λίβερπουλ:

«Πρέπει πραγματικά να αμυνθούμε καλύτερα. Είχαμε καταστάσεις τεσσάρων εναντίον ενός και κέρδισαν την μπάλα. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα εναντίον ενός με τρεις να παρακολουθούν. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αν τέτοια προβλήματα ήταν αναμενόμενα φέτος, δεδομένων των αλλαγών στην ομάδα, και αν αυτές οι δύσκολες βραδιές ήταν μέρος της διαδικασίας, ο Κλοπ απάντησε:

«Εύχομαι να μην ήταν απαραίτητο για να είμαι ειλικρινής. Εύχομαι να το μάθουμε γρήγορα.

Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό. Γενικά είμαστε σε μια θετική κατάσταση και είναι σημαντικό να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε αυτό. Υπήρξαν πολλοί έπαινοι. Υπήρξαν πολλά σχόλια.

Είμαι ευχαριστημένος με αυτό για την ομάδα και τα άτομα. Αλλά σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είσαι εκεί. Πραγματικά νιώθω ότι αυτό (η Τουλούζη) και η Λούτον είναι μια πραγματική καμπύλη μάθησης, και όχι μόνο επειδή είμαστε εκτός έδρας.

Είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης; Ναι. Αλλά και πάλι δεν αισθάνομαι καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!