Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουνάι Έμερι, τον οποίο και αποθέωσε μετά τα όσα κατάφερε τη φετινή σεζόν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Ουνάι Έμερι, με αφορμή την αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε πως η Άστον Βίλα, μετά τον αποκλεισμό της από το Europa Conference League, στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League, στα οποία θέλει να πάρει νίκη. Σε πρώτο χρόνο αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ τη Δευτέρα (13/5), ενώ το τελευταίο της ματς θα είναι με την Κρίσταλ Πάλας την άλλη Κυριακή (19/5).

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Ουνάι Έμερι και την πορεία της Άστον Βίλα:

«Είναι το τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν (σ.σ. αναφέρεται στην Άστον Βίλα). Οπότε είναι λογικό είναι ότι θέλουν να ολοκληρώσουν ονειρικά τη χρονιά στο τελευταίο ματς εντός του γηπέδου τους.

Φέτος στο Europa Conference League, του χρόνου στο Champions League. Η δουλειά που έχει κάνει ο Ουνάι είναι απίστευτη. Είναι ένας από τους κορυφαίους του είδους στον κλάδο μας. Όπου βρέθηκε και όπου στάθηκε ήταν πετυχημένος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.