Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε φανταστικά.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλός με την Αμπερντίν με 2-2 στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με τη νίκη της Άιντραχτ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται και επίσημα στην φάση των 32 του Conference League. λουτσέσκου

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετικά σήμερα και ανέφερε πως κανείς δε πίστευε ότι η ομάδα του θα περνούσε στην επόμενη φάση.

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή στη COSMOTE TV

«Προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη. Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται.

Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη όμως. Αυτό μας αφήνει μια πικρία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!