Στην Άρσεναλ «βράζουν» για τις διαιτητικές αποφάσεις ως τώρα και δε πρόκειται να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Η Άρσεναλ «βράζει» με τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της έως τώρα στη Premier League και ετοιμάζει λίστα διαμαρτυρίας με όσες αποφάσεις θεωρεί πως δεν έχουν σφυριχτεί υπέρ της και έχουν επηρεάσει το αποτέλεσμα εις βάρος της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε από το St. James Park κόντρα στη Νιουκάστλ και την ήττα που γνώρισε από τις «καρακάξες» με 1-0 για το γκολ που σημειώθηκε. Η φάση είναι πολύ ιδιαίτερη με τον Αρτέτα να ξεσπάει στη συνέντευξή Τύπου, διαμαρτυρόμενος για φάουλ, άουτ και οφσάιντ.

«Είναι ντροπή! Έτσι αισθάνομαι κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσα μηνύματα έχω λάβει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Διακυβεύονται πολλά πράγματα για να γίνονται τέτοια λάθη. Λυπάμαι, αλλά είναι ντροπή. Νιώθω αηδία! Αηδία που συμμετέχω σε αυτό το πράγμα».

Και κατέληξε ο κόουτς της Άρσεναλ: «Δεν είναι αρκετό και δεν μπορώ να το αποδεχτώ! Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι αυτό που είναι! Πώς γίνεται να μετράει αυτό το γκολ σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Premier League. Αυτό το πρωτάθλημα λέμε ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο. Είμαι 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα και τώρα ντρέπομαι».

Η Άρσεναλ δε θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς ο σύλλογος καταρτίζει μια λίστα με αποφάσεις που έχουν πάει εναντίον της – συμπεριλαμβανομένου του Ματέο Κόβατσιτς που «γλίτωσε» τη κόκκινη κάρτα στο Emirates.

Η Άρσεναλ πρόκειται να επικαλεστεί αποφάσεις που έχουν πάει εναντίον της από την περασμένη σεζόν στην επόμενη συνάντησή της σε μια προσπάθεια να αποδείξει ένα μοτίβο.

Η οργισμένη αντίδραση της Άρσεναλ για την ήττα από τη Νιούκαστλ το Σάββατο δεν έχει πέσει καλά στη διαιτητική αδελφότητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!