Ο Ντρέιμοντ Γκριν έσπευσε να εκθειάσει τον rookie που έχει ξεχωρίσει και αυτός δεν είναι ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έσπευσε να εκθειάσει τον rookie που έχει ξεχωρίσει παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ που ασχολούνται με το NBA αποθεώνει τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ποιος είναι ο rookie που έχει ξετρελάνει τον Γκριν; Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τσετ Χόλμγκρεν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Τσετ Χόλμγκρεν αποτελεί πραγματικά πρόβλημα. Μπορεί να παίξει. Μπορεί να ντριμπλάρει, να σουτάρει, έχει μακριά άκρα και είναι εξαιρετικός στα μπλοκ. Πραγματικά, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνεται αυτός ο παίκτης», ανέφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Να σημειωθεί πως ο 21χρονος σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχει αγωνιστεί σε έξι ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 17,2 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 29,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!