Ικανοποιημένος παρά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα η Μαρσέιγ στην Λιλ, εμφανίσθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ικανοποιημένος παρά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του στην Λιλ, εμφανίσθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο προπονητής της Μαρσέιγ, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, μίλησε στο μικρόφωνο του «Canal +», τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θέλαμε να νικήσουμε και αυτό είναι προφανές. Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευση του κοινού από τεχνική και τακτική άποψη. Το ματς ήταν καλό, η Λιλ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και είμαι χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ο αγώνας μας ήταν τεχνικά τέλειος από αυτήν την άποψη. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στα τελευταία 30 μέτρα, δεν παίξαμε αρκετά κάθετα όταν χρειαζόμασταν. Από ψυχική άποψη, είμαστε δυνατοί, μπορούμε να δεχθούμε τις αποδοκιμασίες και την αντίδραση του κοινού. Πρέπει όμως να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που έχεις κάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν ποιοτικός. Είναι μια ομάδα που προοδεύει, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πολύ χειρότερα τον αγώνα, εάν παίζαμε πριν από 25 ημέρες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ψυχική κατάσταση ήταν καλή. Έχουμε τις βάσεις για να πάμε καλύτερα και να προχωρήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!