Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Νιούκαστλ και έσπασε το σερί της και ο Αρτέτα μίλησε για τα όσα συνέβησαν.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Νιούκαστλ και έσπασε το σερί της, με τους Λονδρέζους όμως να έχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία του ματς! Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς ο Αρτέτα… ξέσπασε και υποστήριξε πως νιώθει ντροπή που πήρε μέρος σε αυτό το ματς, τονίζοντας πως είναι πολύ κακό για αυτήν την λίγκα να έχει τέτοιες διαιτησίες…

Φυσικά και ο κόουτς της Άρσεναλ αναφέρεται στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ντροπιαστικό αυτό που συνέβη, πώς γίνεται να αρέσει αυτό στην Πρέμιερ Λιγκ; Αυτό το πρωτάθλημα λέμε ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο!», τόνισε ο κόουτς της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. 

«Είμαι 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα και τώρα νιώθω ντροπή. Είναι ντροπή και διακυβεύονται πάρα πολλά εδώ. Προσπαθούμε να κάνουμε απίστευτα πράγματα και να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε εβδομάδα. Όταν δεν είμαστε αρκετά καλοί, κρατάω τα χέρια μου ψηλά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αυτό που γίνεται με την διαιτησία δεν είναι καθόλου κοντά στο επίπεδο που πρέπει να έχει αυτό το πρωτάθλημα και στον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζεται αυτό το πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου καλό. Νιώθω αμήχανα που είμαι μέρος αυτού», είπε ο Αρτέτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!