Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι.

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πρώην ομάδα του, το μέλλον των «μπλε» και για τους δύο συλλόγους τους οποίους δεν θα προπονούσε ποτέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσετίνο:

«Για μένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί. Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια», δήλωσε αρχικά.

«Ειχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα διοικούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα. Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω στους Σπερς μετά από τέσσερα χρόνια… αλλά θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι οι Spurs μπορούν πραγματικά να κερδίσουν το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!