Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πιστεύει ότι δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολο να γίνει πρωταθλητής της Premier League από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο πριν από επτά χρόνια.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, πιστεύει ότι δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολο να γίνει πρωταθλητής της Premier League από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο πριν από επτά χρόνια.

Ο προπονητής της Σίτι στοχεύει έναν τέταρτο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, αλλά αντιμετωπίζει πιο σκληρό ανταγωνισμό και η ομάδα του έχει χάσει δύο από τους πρώτους 10 αγώνες της.

Η Σίτι είναι τρίτη στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Η Άρσεναλ είναι δεύτερη και η Λίβερπουλ είναι ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι στην τέταρτη θέση.

«Κάθε σεζόν είναι πιο σκληρή σε σύγκριση με όταν έφτασα. Καλύτεροι προπονητές, καλύτερες ομάδες», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους την Παρασκευή πριν από την εντός έδρας αναμέτρησή με την Μπόρνμουθ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχουν ακόμα 28 παιχνίδια να γίνουν και πολλά πράγματα πρόκειται να συμβούν».

Ο Γκουαρντιόλα τρέφει κάθε σεβασμό για τη Μπόρνμουθ που κέρδισε τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο μετά από τέσσερις σερί ήττες, μια εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπέρνλι:

«Ο Αντόνι (Ιραόλα) είναι ένας απίστευτος προπονητής, παίζει επιθετικά, ελκυστικά», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Έχουν καλό πνεύμα και δεν κάθονται πίσω. Το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέρνλι τους δίνει αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

Ο 23χρονος Έρλινγκ Χάαλαντ, ήταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσει την πρώτη του «Χρυσή Μπάλα» τη Δευτέρα, αφού σημείωσε 52 γκολ σε 53 αγώνες την περασμένη σεζόν, καθώς η Σίτι κέρδισε το Champions League, την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Νορβηγός, ωστόσο, τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Λιονέλ Μέσι:

«Τον είδα τόσο χαρούμενο που ήταν υποψήφιος κοντά στον Μέσι και τον Μπαπέ και τους υπόλοιπους παίκτες. Ήταν μια μεγάλη βραδιά για τη Μάντσεστερ Σίτι», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Ο Χάαλαντ έχει όλη του την καριέρα μπροστά του. Πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει και να έχει την ευκαιρία να πει “ίσως την επόμενη σεζόν μπορώ να είμαι εκεί”. Ήταν χαρούμενος που ήταν εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!