Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Χάρντεν για τα χρόνια του στη Φιλαδέλφεια μιας και ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του «Μούσια» στους Κλίπερς.

Ο σέντερ των Σίξερες, Τζοέλ Εμπίντ δεν άφησε ασχολίαστες τις πρώτες δηλώσεις του Χάρντεν ως μέλος των Κλίπερς. Ο «Μούσιας» δήλωσε για την πρώην ομάδα του, πως άλλαξε το στυλ παιχνιδιού του για ταιριάξει στη φιλοσοφία των Σίξερς και πως θυσίασε αρκετά εκατομμύρια για να το κάνει αυτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Εμπίντ μίλησε από τη δική του οπτική γωνία για την συνύπαρξη του για 1.5 χρόνο με τον Χάρντεν.

«Δεν νομίζω πως ισχύει ότι τον περιορίσαμε” ανέφερε αρχικά ο MVP της περσινής σεζόν όταν ρωτήθηκε σχετικά, προσθέτοντας: “Νομίζω ότι έκανε πολλά σπουδαία πράγματα για εμάς. Κατά την γνώμη μου, είχε την μπάλα σε κάθε επίθεση επειδή είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι απίστευτος παίκτης.

Προφανώς είναι και σπουδαίος πασέρ. Πιστεύω ότι του δώσαμε την μπάλα… του την δίναμε σε κάθε κάθε επίθεση ώστε να βγει στο παρκέ και να κάνει αυτά που μπορεί να κάνει. Από εκεί και πέρα έπρεπε να πάρει αποφάσεις ώστε να βρίσκει ελεύθερους συμπαίκτες και να παίρνει και αυτός επιθέσεις».

Στην συνέχεια ο Εμπίντ ανέφερε: «Νομίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά στο να οργανώνει την επίθεσή μας, να πασάρει την μπάλα και να βρίσκει ελεύθερους συμπαίκτες. Αυτός είναι ο λόγος που αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ στο NBA πέρυσι».

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο σέντερ των Σίξερς ευχήθηκε τα καλύτερα στον Χάρντεν, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε πλέον τρόπος να μείνει στους Σίξερς από την στιγμή που ζήτησε ανταλλαγή: «Είμαι χαρούμενος που ξεκαθάρισε η υπόθεση και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Ελπίζω να έχει την ευκαιρία να πετύχει, να βγάλει πολλά λεφτά, να παίξει καλό μπάσκετ και να πάρει νίκες. Ελπίζω να πάμε και οι δύο στους NBA Finals, αλλά αυτός να χάσει και εμείς να νικήσουμε.

Νομίζω ότι αν δει κάποιος την κατάσταση και πώς προέκυψε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήταν έξω από τον έλεγχό μας (σ.σ το να μείνει ο Χάρντεν). Οπότε απλώς προχωρήσαμε. Θεωρώ ότι είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε μακριά μαζί, ειδικά με την ομάδα που έχουμε τώρα και αυτά που θα μπορούσε να δώσει με αυτά που μπορεί να κάνει και τον αφήσαμε να κάνει, αφού είχε την μπάλα σε κάθε επίθεση.

Είναι ατυχές αυτό που έγινε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε μία καλή ομάδα που μπορούν να ωριμάσουν και να βελτιωθούμε».

ρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!