Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ παραμένει εκτός προπονήσεων στον Παναθηναϊκό κι όπως όλα δείχνουν, μετά τα ματς με τη Ρεν και τον Πανσερραϊκό, θα «χάσει» και το σαββατιάτικο (4/11, 17:30) ματς με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ένα δεκαήμερο μετά τον τραυματισμό του στο 50ό λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έπειτα από κροτίδα που έπεσε στο χώρο προθέρμανσής του, ο Χουάνκαρ παραμένει εκτός προπονήσεων στον Παναθηναϊκό κι όπως όλα δείχνουν, μετά τα ματς με τη Ρεν και τον Πανσερραϊκό, θα «χάσει» και το σαββατιάτικο (4/11, 17:30) ματς με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 10η αγωνιστική της Super League. Παναθηναϊκός

Ο Ισπανός μπακ είχε δοκιμάσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας (30/10), όμως αισθάνθηκε ξανά ζαλάδα κι εγκατέλειψε την προπόνηση, μένοντας εκτός προπονήσεων έκτοτε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από εκεί και πέρα, ο Τόνι Βιλένα έκανε ατομικό και την Τετάρτη (1/11), ωστόσο από αύριο (2/11) αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα μετά την κάκωση στο αριστερό γόνατο που υπέστη στο ματς με τον Πανσερραϊκό και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λαμία.

Το σημερινό (1/11) πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις κατοχής, ανάπτυξη παιχνιδιού, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Παναθηναϊκός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!