Η Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται για την απόκτηση του Ραγιάν Τσερκί τον Ιανουάριο, αλλά και η Νιούκασλ μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται για την απόκτηση του Ραγιάν Τσερκί τον Ιανουάριο, αλλά και η Νιούκασλ μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του.

Ο 19χρονος Γαλλοαλγερινός ακραίος επιθετικός συμφώνησε σε όλα τον περασμένο Ιανουάριο με την Παρί για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η διοίκηση της Λιόν απέρριψε ως προσβλητική την πρόταση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας επανήλθει με βελτιωμένη πρόταση, περίπου στα 37 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του, αλλά η Νιούκασλ σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά στα 40 εκατ. για πάρει αυτή τα δικαιώματα του.

Ο 19χρονος μετράει συνολικά 86 συμμετοχές με τη Λιόν και έχει σκοράρει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 13 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!