Νεϊμάρ: Αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου

Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Globoesporte», ο Νεϊμάρ αναμένεται να υποβληθεί αύριο στο Μπέλο Οριζόντε, σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, τραυματίσθηκε στις 17 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Ουρουγουάη (σ.σ. ήττα της «σελεσάο» με 2-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 31χρονος άσος, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον ιατρό της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, ο οποίος και θα κάνει την επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, για την αποθεραπεία του Νεϊμάρ θα απαιτηθούν περίπου 10 μήνες!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!