Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με δηλώσεις του θέλησε να τονίσει πως θα συνεχίζει να κάνει ωραία πράγματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ένα από τα «πρόσωπα» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θεωρείται βέβαιο, πως θα απασχολήσει για πολλά χρόνια τους ποδοσφαιρόφιλους ανά την υφήλιο.

Ο 20χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, εξελίσσεται στον ηγέτη των Μαδριλένων, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του και την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δικαίως λοιπόν, ο Μπέλινγκχαμ παρέλαβε την περασμένη Δευτέρα το «βραβείο Κοπά», που απονέμεται στον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή της χρονιάς στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την «Χρυσή Μπάλα», ενώ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και για το βραβείο «Golden Boy», που δίδεται αντίστοιχα, από την ιταλική εφημερίδα «Tuuttosport».

Αναφερόμενος σε όλα αυτά, ο νεαρός άσος τόνισε ότι «πάντα σκεφτόταν το ποδόσφαιρο σε καθημερινή βάση, χωρίς να θέτει συγκεκριμένους στόχους», ενώ πρόσθεσε πως δεν θέλει να μπαίνει η ηλικία του στο… παιχνίδι, αλλά «ο κόσμος να παρατηρεί και να απολαμβάνει τις εμφανίσεις του», επισημαίνοντας πως θα είναι σε θέση να κάνει «όμορφα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!