Αλλαγή σκυτάλης στη Μπασκόνια καθώς ο Χοάν Πεναρόγια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αποτελεί τον διαδοχό του.

Αλλαγή σκυτάλης στη Μπασκόνια καθώς ο Χοάν Πεναρόγια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα των Βάσκων στη σεζόν 2023/24. Μάλιστα, δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Οι φημολογίες επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που βρισκόταν μέχρι πρότινος στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα επιστρέφει για τέταρτη σεζόν στη Μπασκόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειώσουμε πως ο Πεναρόγια γίνεται έτσι ο τρίτος τεχνικός της EuroLeague που χάνει τη δουλειά του. Η αρχή είχε γίνει με την απόλυση του Σέρτζιο Σκαριόλο από τη Βίρτους Μπολόνια, πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά, ενώ μετά ακολούθησε η λήξη της συνεργασίας του Ιβάνοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Συλλόγου για Πεναρόγια και Ιβάνοβιτς:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!