Την παραίτησή του υπέβαλε στη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών ο Νίκος Βετούλας.

Την παραίτησή του υπέβαλε στη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών ο Νίκος Βετούλας.

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην πλέον προπονητής του Απόλλωνα γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νίκος Βετούλας:

«Κοντή μνήμη

Βλέποντας την εικόνα της ομάδας μας, που δεν είναι αυτό που είχα ονειρευτεί, αποχωρώ για αυτό τον λόγο και για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω.

Αναλαμβάνω ΟΛΗ την ευθύνη και όχι το μερίδιο που μου αναλογεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα λόγια περιττά για όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μία δύσκολη προσωπική μου συνθήκη και ξέχασαν γρήγορα την πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι ο μοναδικός κόσμος του Απόλλωνα θα κρατήσει την ομάδα στη Basket League.

Απόλλων στα εύκολα, Απολλωνάρα στα δύσκολα».

Πλέον ήδη έχει ξεκινήσει η κουβέντα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας και το όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!