Με τις δύο (Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου) από τις τρεις «ευρωπαίες» του ελληνικού μπάσκετ να προέρχονται από ήττες στο Eurocup γυναικών την εβδομάδα που πέρασε, διεξάγεται η 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Με τις δύο (Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου) από τις τρεις «ευρωπαίες» του ελληνικού μπάσκετ να προέρχονται από ήττες στο Eurocup γυναικών την εβδομάδα που πέρασε, διεξάγεται η 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών στο μπάσκετ σήμερα Κυριακή (29/10). Μόνο ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη (46-59) και μάλιστα εκτός έδρας, επί της Ρουζόμπεροκ, για την 3η αγωνιστική στο Eurocup, ενώ Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου ηττήθηκαν από τις Μπεσίκτας και Κάντι Λα Σέου αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου μοιράζονται και το «ρετιρέ» στην Α1 γυναικών με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός έχει αγώνα λιγότερο, αφού η αναμέτρηση με τον Πρωτέα στη Βούλα της 3ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα του Αθηναϊκού στις 13:45, όπουα θα διεκδικήσει μία τέταρτη νίκη, την ώρα που ο Αθηναϊκός δεν έχει σπάσει ακόμη το… ρόδι. Τον Ηρακλή των 5 βαθμών υποδέχεται στο Μοσχάτο η Ελευθερία στις 14:00, ενώ δύσκολη αποστολή όπως η Ελευθερία έχει και ο Ολυμπιακός, αφού φιλοξενεί, στο ΣΕΦ, στις 15:00, τις Εσπερίδες που βρίσκονται επίσης έναν βαθμό μόλις πίσω από την κορυφή (όπως ο «Γηραιός»).

Η «αυλαία ανοίγει» στις 12:30 με τη «μάχη» ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ, ενώ μισή ώρα αργότερα (13:00), ο Πρωτέας Βούλας θα μεταβεί με στόχο το «διπλό» απέναντι στον Εύνικο, στο 2ο Άνω Λιοσίων. Στις 14:00, στη Λευκάδα, θέση στο τζάμπολ παίρνουν η Νίκη και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ έχει ως εξής:

ΕΑΚ Χανίων 12:30 ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ Φραγκούλη-Γαρινή-Κιουλάφας (Χριστινάκης)
2ο Α. Λιοσίων 13:00 Εύνικος-Πρωτέας Β. Καλογερόπουλος-Αντωνιάδης-Γαραντζιώτης (Αλετράς)
Δ. Καλτσάς 13:45 Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός Δελαγραμματικάς-Μαυρέλης-Ευφραιμίδης (Κουλούρης)
Λευκάδας 14:00 Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα Τσάνταλη-Αγραφιώτης Γρ.-Κώνης (Σταθόπουλος)
Α’ Μοσχάτου 14:00 Ελευθερία Μ.-Ηρακλής Ασημακάκη-Λιαρομμάτης-ΛΙόνας (Σαμαρτζή)
ΣΕΦ (αίθ. 5) 15:00 Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας Καλογριάς-Σιδέρης-Κούλης Κ. (Τεφτίκης)

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!