Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ρεν για τη τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League.

Δύο «παγωμένα» γκολ της Ρεν στις εκκινήσεις των δύο ημιχρόνων (7’ Γκουιρί, 49’ Καλιμουεντό), έφεραν σε θέση ισχύος τη γαλλική ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Oι «πράσινοι» μείωσαν με το πέναλτι του Ιωαννίδη, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μλαντέμοβιτς στο 97′. παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η τρίτη αγωνιστική του 6ου ομίλου τα είχε όλα. Ένταση, φάσεις εκατέρωθεν, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει δύο στιγμές αδράνειας στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Ενώ αν ήταν και πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε να έχει βρει και περισσότερα τέρματα. Η ιστορία έγραψε 2-1 υπέρ της Ρεν και τώρα ο Παναθηναϊκός καλείται σε 15 μέρες να πάει στη Γαλλία και να παίξει ένα μεγάλο μέρος της πρόκρισης στην έδρα της Ρεν.

Τα highlights της αναμέτρησης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!