Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε πως σε αυτό το επίπεδο αυτά τα λάθη τα πληρώνεις πιο εύκολα ενώ για τα δύο γκολ τόνισε πως στο χρονικό σημείο που επιτεύχθηκαν δημιούργησαν θέματα στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στον όμιλο από τη Ρεν στην επιστροφή του στην…ευρωπαϊκή Λεωφόρο. Οι παίχτες του Ίβαν Γιοβάνοβιτς δημιούργησαν φάσεις αλλά δύο ολιγωρίες αμυντικές στις αρχές των ημιχρόνων του στοίχησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε πως σε αυτό το επίπεδο αυτά τα λάθη τα πληρώνεις πιο εύκολα ενώ για τα δύο γκολ τόνισε πως στο χρονικό σημείο που σημειώθηκαν επηρέασαν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς: 

«Σίγουρα ήταν δύο εύκολα γκολ στο ξεκίνημα και του πρώτου και του δεύτερου μέρους. Αν δούμε πιο ψυχρά το παιχνίδι ήταν ένας λόγος που τα δύο γκολ αυτά στο χρονικό σημείο που ήρθαν δημιούργησαν θέματα στο παιχνίδι μας και στη ροή που έπρεπε να έχουμε».

«Σίγουρα θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρεν είναι ποιοτική ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον που δεν έπρεπε να έχει τόσους χώρους. Κάναμε αρκετά μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν είναι εύκολο όταν είναι εις βάρος σου το αποτέλεσμα να καταφέρεις να το γυρίσεις σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε φάσεις. Θα πρέπει να αναλύσουμε το ματς με μεγαλύτερη προσοχή ενόψει και του αγώνα στη Γαλλία».

«Η διαφορά είναι πως τα λάθη τα πληρώνεις πιο εύκολα. Έχουμε μεγάλη διάθεση να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το αποτέλεσμα το σημερινό στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Ιδιαίτερα λάθη στα σημεία του γηπέδου που ήταν επικίνδυνα για εμάς.

Να μαθαίνουμε απ’ αυτά και μέσα απ’ αυτά που παρουσιάστηκαν σήμερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού να διορθώσουμε περισσότερα πράγματα και να ελπίζουμε για τη συνέχεια. Προσπάθεια υπήρχε αλλά δεν ήταν και η μέρα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!