Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε τον ΛεΜπρόν ως GOAT και ο Στίβεν Α. Σμιθ τον χαρακτήρισε «ψευτόμαγκα» επειδή δεν διάλεξε τον Τζόρνταν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε ανοιχτά πως ο GOAT του NBA είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλά ο αναλυτής του ESPN, Στίβεν Α. Σμιθ, δεν φαίνεται να ευχαριστήθηκε με την επιλογή του και του απάντησε σε έντονο ύφος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μην έρχεσαι σε μένα να πεις για GOAT Τζέιμς. Ακόμη και ένας νεαρός, όπως ο Γιάννης, όσο εξαιρετικός και αν είναι. Ένας νεαρός ψευτόμαγκας, με ανάσα που μυρίζει σαν βρεφικό γάλα, που ζούσε στην Ελλάδα, να μου λέει ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι καλύτερος από έναν τύπου που έπαιζε μπάσκετ πριν εκείνος γεννηθεί», είπε ο Σμιθ και πρόσθεσε:

«Και παρεμπιπτόντως, ακόμη και όταν γεννήθηκε, είναι ο λόγος που ήξερες για το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είναι λόγω του Μάικλ Τζόρνταν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!