Ο Νταβίντ Ντε Χέα το καλοκαίρι αποχώρησε από το Ολντ Τράφορντ αλλά όπως φαίνεται θα επιστρέψει εκεί αφού δεν βρίσκει κάποια στέγη.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα το καλοκαίρι αποχώρησε από το Ολντ Τράφορντ κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποχαιρετώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους Διάβολους» και αφού δεν τα βρήκε μαζί τους για νέα σύμβαση αποχώρησε αναζητώντας αλλού την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας βγήκε στην αγορά για να βρει τη νέα του ομάδα όμως μάταια. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ επένδυσαν στον Ονάνα. Έναν τερματοφύλακα που δεν χαρακτηρίζεται για τη σταθερότητά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καμερουνέζος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο Ολντ Τράφορντ αλλά η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Η τελευταία του χρονικά πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Κοπεγχάγη κάνει τη διαφορά σε μια γενικά μέτρια παρουσία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαζί με αυτά προσθέστε και τη πιθανή συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα στις αρχές του νέου έτους. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν τρανταχτό πρόβλημα στη θέση «1» και τον Γενάρη καλούνται να βρουν τη λύση. Μια λύση που κατά τη βρετανική Sun βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους.

Το ρεπορτάζ του βρετανικού ΜΜΕ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκέφτονται σοβαρά την επαναφορά του Νταβίντ Ντε Χέα στο ρόστερ του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ισπανός ίσως αυτή τη χρονική στιγμή να είναι η κατάλληλη λύση για τον αγγλικό σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!