NBA: Η νέα σεζόν έφτασε και ήδη οι πρώτες κουβέντες για αυτούς που θα ξεχωρίσουν στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει.

Η νέα σεζόν έφτασε και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με όλες τις συνηθισμένες μας λίστες. Η κούρσα για τον MVP, για τον rookie της χρονιάς κ.α, θα μας απασχολήσουν σίγουρα και φέτος. Ωστόσο, είναι μερικοί παίκτες που αν συνεχίζουν με τη ίδια ανεβασμένη ταχύτητα και φέτος, θα είναι αναπόφευκτο να βρεθούν στο NBA All-Star Game της Ιντιάνα τον Φλεβάρη. Πάμε να δούμε μαζί 5 πολύ δυνατά ονόματα που μπορεί να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο μεγάλο παιχνίδι.

Τζέιλεν Μπράνσον, Νιου Γιορκ Νικς

Αφού οδήγησε τους Νικς στην πρώτη τους νίκη σε σειρά πλέι οφ μετά το 2013, ο Μπράνσον δε θα πρέπει να λείψει από το All-Star Game της Ιντιάνα. Η περσινή του απουσία αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. ‘Έχοντάς κατά μέσο όρο 27,1 πόντους, 6,2 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ, όλοι απόρησαν πως δεν ήταν ανάμεσα στις ρεζέρβες. Αν τα νούμερα του είναι τόσο υψηλά και φέτος, θεωρούμε αδύνατο να μην ψηφιστεί για να συμμετάσχει. Ο Μπράνσον είναι πλέον το πρόσωπο των Νικς. Κάθε φαν της Νέας Υόρκης και όχι μόνο, θέλει να τον δει ανάμεσα στους υπόλοιπους αστέρες της λίγκας.

Βίκτορ Γουεμπανιάμα, Σαν Αντόνιο Σπερς

Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε αυτή την προετοιμασία, ξέρει γιατί βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, παρόλο που είναι σχεδόν αδύνατο για έναν rookie να μπει σε μια ομάδα All-Star. Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν ο τελευταίος παίκτης που το πέτυχε αυτό, και μάλιστα ήταν η δεύτερη σεζόν του, καθώς είχε χάσει την πρώτη του λόγω τραυματισμού. Κάθε βράδυ, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Αν τα νούμερα του είναι αυτά που αναμένονται, δεν αποκλείεται ο νεαρός να βρεθεί στην Ιντιάνα. Ας μην ξεχνάμε πως η παγκόσμια ψηφοφορία παίζει σημαντικό ρόλο. Και αν ο Γουεμπανιάμα έχει ήδη κάτι, αυτό είναι οπαδοί σε κάθε άκρη του κόσμου.

Τζαμάλ Μάρεϊ, Ντένβερ Νάγκετς

Ο Μάρεϊ είναι εδώ και χρόνια ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες της λίγκας. Ο άσος των Νάγκετς είχε ρεκόρ καριέρας με 6,2 ασίστ και 20 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Τα νούμερα του, μαζί με τον τίτλο που έδωσε στο Ντένβερ, τον έχουν φέρει πολύ κοντά στην πρώτη του κλήση σε All-Star Game. Στην postseason ήταν ακόμα καλύτερος, έχοντας 26,1 πόντους, 7,1 ασίστ και 5,7 ριμπάουντ σε 20 παιχνίδια. Οι ψήφοι θα είναι πολλοί και θα είναι επηρεασμένοι από τα περσινά νούμερα. Αν τα φετινά είναι στην ίδια κλίμακα ή καλύτερα, ο Μάρεϊ θα ταξιδέψει μαζί με τον Γιόκιτς για την Ιντιάνα.

Μίκαλ Μπρίτζες, Μπρούκλιν Νετς

Χωρίς πολλά πολλά, ο Μπρίτζες θα γίνει All-Star φέτος, αν αποδώσει φέτος το ίδιο ή έστω κοντά στο όπως είχε αποδώσει στα 27 παιχνίδια του με το Μπρούκλιν την περασμένη σεζόν. Τα περσινά του νούμερα, μαζί με την απίστευτη αμυντική του ικανότητα, ισούνται με μια θέση στο All-Star Game. Θα είναι βασικού; Θα είναι ρεζέρβας; Δύσκολο να πούμε από τώρα. Το Μπρούκλιν είναι σε δύσκολη θέση αλλά ο Μπρίτζες αναμένεται να διαπρέπει. Έχει φτάσει το prime του και μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα σε ατομικό επίπεδο. Σε ομαδικό πάλι, δε θα σχολιάσουμε περαιτέρω.

Έβαν Μόμπλεϊ, Κλίβελαντ Κάβαλιερς

Το προπέρσινο τρίτο πικ καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς και τα λαμπρότερα νέα ταλέντα του ΝΒΑ την περασμένη σεζόν. Ο Μόμπλεϊ γίνει ακόμα καλύτερος και σίγουρα θα μπορέσει να κερδίσει μια θέση στο All-Star Game αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Αν τα νούμερα του στην επίθεση βελτιωθούν και οι Καβς γίνουν “τηλεοπτικοί”, δε θα τον σταματήσει τίποτα από το να πάρει ψήφους από τους φανς του αθλήματος. Θα είναι σίγουρα έκπληξη μια ενδεχόμενη συμμετοχή του, αλλά από τώρα μέχρι τον Φλεβάρη πολλά μπορούν να συμβούν.