Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο κομμάτι της συμπαγούς άμυνας για την αυριανή αναμέτρηση με την Ανατολού Εφές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοιμάζει την ομάδα του για τη κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με την Ανατολού Εφές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τις αρετές της Τουρκικής ομάδας. Παράλληλα στάθηκε και στο ρόλο που θα παίξει η άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

«Η Εφές είναι μια ομάδα με ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αλλάζοντας προπονητή, κρατώντας πολλούς βασικούς και σημαντικούς παίκτες, αλλά προσθέτοντας και κάποιους καινούργιους. Είναι σε αναζήτηση ταυτότητας και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της. Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν καλά το παιχνίδι και έχουν προσωπικότητα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι σημαντικό το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, αλλά τουλάχιστον είναι ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μία μέρα.

Για μας θα απουσιάσει ο Σίκμα σίγουρα και ο ΜακΚίσικ, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!