Η UEFA, που είχε ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα Κόσοβο-Ισραήλ, όρισε τη διεξαγωγή του για την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου στην Πρίστινα.

Η UEFA, που είχε ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα Κόσοβο-Ισραήλ, λόγω των δραματικών εξελίξεων τις τελευταίες εβδομάδες στη Μέση Ανατολή, όρισε τη διεξαγωγή του για την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου στην Πρίστινα.

Εκείνο το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, οπότε ως προς αυτή την αναμέτρηση οι δύο ομοσπονδιακοί τεχνικοί θα έχουν περιορισμούς στις επιλογές παικτών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα οι σύλλογοι που δεν ανήκουν στις ομοσπονδίες του Ισραήλ και του Κοσόβου θα έχουν το δικαίωμα να αφήσουν μέχρι και έναν παίκτη να φύγει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι παίκτες θα μπορούν να αποχωρήσουν μόλις δύο μέρες πριν από αυτό τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι η UEFA όρισε το παιχνίδι Ισραήλ – Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2024, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, στις 15 Νοεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!