Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς για τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.

Ο Πολωνός Ντανιέλ Στεφάνσκι είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στον αγώνα Μαρσέιγ-ΑΕΚ την Πέμπτη στο «Βελοντρόμ», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 44χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκολίς, Μίχαλ Ομπούκοβιτς, 4ος διαιτητής θα είναι ο Ντάμιεν Σίλβερτσακ και στο VAR ο Τόμας Κβιατόφσκι.

Στο μεταξύ ο Πορτογάλος Ζοάο Πινιέιρο ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ρεν, που θα γίνει την Πέμπτη για το Europa League. Να σημειωθεί πως στις 25 Φεβρουαρίου 2023 είχε διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 για την 24η αγωνιστική της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια, ενώ τέταρτος ο Φάμπιο Βερίσιμο. Στο VAR ορίστηκε ο Λουίς Γκοντίνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αναμέτρηση, πάντα για τους ομίλους του Europa League, του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ ορίστηκε ο Λετονός Αντρις Τρεϊμάνις, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέι Σπασένικοφς, 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεξαντρ Γκολούμπεβς και στο VAR ο Ολλανδός Κλέι Ρουπέρτις.

Τέλος στο ματς της Σκωτίας, την Πέμπτη, μεταξύ της Αμπερντίν και του ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ορίστηκε ο Αυστριακός διαιτητής, Σεμπαστιάν Γκίσχαμερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρόλαντ Ρίμπελ και Σαντίνο Σχρέινερ, 4ος θα είναι ο Βάλτερ Άλτμαν και στο VAR ο Αλάν Κίγιας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!