Η Super League προχώρησε σε αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Η Super League προχώρησε σε αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης» είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης στις 16:00.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Πειραιά ζήτησε να μεταφερθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα (30/10), επειδή την Πέμπτη (26/10) προηγείται η αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το ματς θα γίνει τη Δευτέρα (30/10) στις 21:30.

Πλέον, μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής το παιχνίδι θα τελεστεί την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης στις 21:30.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: Super League

«Ανακοινώνεται ότι, ο αγώνας Ο.Φ.Η. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αλλάζει ημέρα και ώρα και θα διεξαχθεί, τη Δευτέρα 30/10/2023 στις 21:30 (αντί για Κυριακή 29/10/2023 στις 16:00)».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!