Οι Ιντιάνα Πέισερς κι ο γκαρντ/φόργουορντ, Άαρον Νέισμιθ, συμφώνησαν σε τριετή επέκταση της συνεργασίας τους, ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Ιντιάνα Πέισερς κι ο γκαρντ/φόργουορντ, Άαρον Νέισμιθ, συμφώνησαν σε τριετή επέκταση της συνεργασίας τους, ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν 2023/2024 («αυλαία» την Τετάρτη με τους Ουίζαρντς), όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί του τη Δευτέρα (23/10) στο ESPN.

Ο 24χρονος, μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο ΝΒΑ, προερχόμενος από την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του στο σκοράρισμα, έχοντας κατά μέσο όρο 10.1 πόντους σε 73 παιχνίδια (στα 60 ξεκίνησε στην πεντάδα) των Πέισερς την περασμένη σεζόν, έχοντας αποκτηθεί στο πλαίσιο της ανταλλαγής που έστειλε τον Μάλκολμ Μπρόγκντον στη Βοστόνη τον Ιούλιο του 2022.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νέισμιθ έχει μέσο όρο 6.7 πόντους σε 171 ματς καριέρας (στα 64 ξεκίνησε στην πεντάδα) με τους Σέλτικες και τους Πέισερς. Επιλέχθηκε από τους «Κέλτες» στο νούμερο 14 του ντραφτ του 2020.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!