Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και γενικότερα στη Μέση Ανατολή ανάγκασε την FIBA να μεταθέσει τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας των γυναικών του Ισραήλ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και γενικότερα στη Μέση Ανατολή ανάγκασε την FIBA να μεταθέσει τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας των γυναικών του Ισραήλ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025. Αρχικά οι αγώνες του Ισραήλ με τις Ιρλανδία και Λετονία ήταν προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο αλλά μεταφέρθηκαν για τον Φεβρουάριο του 2024 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, που τόνισε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της FIBA αναφέρει τα εξής:

«Με βάση την τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ και μετά από συστάσεις των συμβούλων ασφαλείας της, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe έλαβε την απόφαση να αναβάλει τους αγώνες του Ισραήλ στο παράθυρο του Νοεμβρίου 2023 των προκριματικών του EuroBasket Γυναικών 2025 για τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο αγώνας μεταξύ Ισραήλ και Ιρλανδίας, που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 8 Φεβρουαρίου 2024.

Ο αγώνας μεταξύ Λετονίας και Ισραήλ, που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι ακριβείς ώρες αγώνων για τους αναβληθέντες αγώνες θα επιβεβαιωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η FIBA Europe, σε στενή συνεργασία με τημ Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ, θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση καθώς παραμένει δεσμευμένη να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία όλων των συμμετεχόντων και ενδιαφερομένων σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA Europe».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!