Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», πριν από την τελετή της «Χρυσής Μπάλας» και αναφέρθηκε στον περσινό νικητή, Καρίμ Μπενζεμά.

Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν απόσπασμα από συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», πριν από την τελετή της «Χρυσής Μπάλας», η οποία θα απονεμηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο θέατρο Châtelet στο Παρίσι. Μπενζεμά

Εκεί ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Καρίμ Μπενζεμά, νικητή το 2022:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι ήταν ένας δίκαιος νικητής. Του αξίζει για τη σπουδαία χρονιά που είχε και αυτό που έκανε σε όλη του την καριέρα», είπε ο Μέσι.

«Ο Μπενζεμά είναι ένας υπέροχος παίκτης και νομίζω ότι αυτή η αναγνώριση είναι σημαντική για αυτόν και για το ποδόσφαιρο», σημείωσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μέσι, που θεωρείται φαβορί για το 2023, έχει αυτή τη στιγμή επτά «Χρυσές Μπάλες» (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 και 2021), δύο περισσότερες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (2008, 2013, 2014, 2016, και 2017).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!