Δημήτρης Μάρκος και Απόστολος Χρήστου θα συμμετάσχουν στον τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βουδαπέστη σήμερα το απόγευμα.

Ακόμη δύο ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς θα έχουμε το απόγευμα στη Βουδαπέστη, όπου πέφτει η αυλαία της φετινής σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης. Μάρκος 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Δημήτρης Μάρκος με μία εξαιρετική πρωινή κούρσα κατετάγη πέμπτος στα 200μ. ελεύθερο με 1:48.70 και πέρασε στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 19:47. Ο 22χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Κ23 ήταν τέταρτος στο ίδιο αγώνισμα την περασμένη εβδομάδα, στο ΟΑΚΑ, αλλά στην ουγγρική πρωτεύουσα ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Ταχύτερος των προκριματικών ήταν ο Λιθουανός Ντάνας Ράπσις με 1:45.91.

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν αρκετά αργός στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο, αλλά έστω και με το μέτριο για τις δυνατότητές του 55.44 εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τον τελικό (19:19), καθώς κατετάγη έβδομος στους προκριματικούς, μαζί με τον Τσέχο Μίροσλαβ Κνέντλα. Ο κολυμβητής του Παναγιώτη Βελέντζα ήταν τέταρτος στο αγώνισμα αυτό στο Βερολίνο και τρίτος στην Αθήνα, ενώ συμπληρώνει στο σύνολο επτά τελικούς σε ισάριθμες συμμετοχές, στις τρεις «στάσεις» της διοργάνωσης. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Βρετανός Όλιβερ Μόργκαν με 54.46.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολο.υθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!