Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρών...ως τα 40 του χρόνια και βλέπουμε όπως δήλωσε μετά από την αναμέτρηση με την Νταμάκ.

Η Αλ Νασρ επικράτησε με ανατροπή 2-1 κόντρα στην Νταμάκ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και να φέρνει την ομάδα του στο -3 από τη κορυφή και την Αλ Χιλάλ.

Στις δηλώσεις του μετά ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως του αρέσει το γεγονός πως κάνει τους οπαδούς χαρόυμενους ενώ ανέφερε ακόμη πως σε δύο χρόνια από τώρα θα κοιτάξει το σώμα ου για το αν θα συνεχίσει ακόμα να αγωνίζεται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Οι οπαδοί με κάνουν χαρούμενο και τους κάνω χαρούμενους. Είμαι 38 ετών και συνεχίζω να βοηθάω και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα. Πρέπει να είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

«Αυτό που με έφερε στην κορυφή ήταν η σκληρή δουλειά, αλλά χωρίς την ομάδα μου, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Θα συνεχίσω να παίζω αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Μετά θα κοιτάξω το σώμα μου για να δω αν μπορώ να συνεχίσω ή όχι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολο.υθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!