Ολυμπιακός: Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι - Εκτός έμειναν οι ΜακΚίσικ - Σίκμα.

Χωρίς τον Λουκ Σίκμα θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο, αύριο Κυριακή (22/10, 17:15). Για έναν ακόμη αγώνα ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι έτοιμος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δηλαδή την τενοντίτιδα στον αριστερό Αχίλλειο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Παναγιώτης Τσάμης, ενώ ο Σακίελ ΜακΚίσικ που ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, είναι τραυματίας και θα παραμείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες ακόμη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

H ομάδα του Πειραιά προέρχεται από μία δύσκολη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, κατά την οποία μέτρησε μία νίκη στην παράταση με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ (4η αγωνιστική) και μία ηττά στο Μιλάνο από την Αρμάνι.

Στην Basket League, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την 3η νίκη απέναντι στους Ροδίτες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από το εναρκτήριο τζάμπολ της αγωνιστικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ολυμπιακός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!