Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρει ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρει ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Καθώς ο Άλβαρο Αρμπελόα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, οι «Μερένγκες» βρίσκονται σε αναζήτηση του προπονητή που θα ηγηθεί στη νέα εποχή. Όπως αναφέρουν τα ίδια ρεπορτάζ, το προβάδισμα φαίνεται να έχει ένας γνώριμος της ομάδας, που έχει ήδη εργαστεί στο παρελθόν στη Μαδρίτη.

Πρόκειται για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή του προέδρου της Ρεάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται τους τελευταίους μήνες στην Μπενφίκα, ωστόσο στη «Βασίλισσα» σκέφτονται την επιστροφή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου στο διάστημα 2010-2013 κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και διαφωνίες εντός του συλλόγου σχετικά με μια τέτοια κίνηση. Κάποιοι θυμούνται την έντονη σχέση που είχε ο «Special One» με τον θρυλικό Ικέρ Κασίγιας, ενώ άλλοι στέκονται στις δηλώσεις που έκανε φέτος ο 63χρονος προπονητής μετά το περιστατικό με τον Πρεστιάνι και τον Βινίσιους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.