Τον Μάρκο Μπάκιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά o τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Τον Μάρκο Μπάκιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (22/10, 16:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, o τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Μπάκιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή (20/10) και σήμερα, Σάββατο (21/10) προπονήθηκε κανονικά και συμπεριελήφθηκε στην αποστολή της ομάδας της Κρήτης, για το ταξίδι στη Λαμία. Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νίκος Χριστογεώργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως οι τιμωρημένοι, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Miguel Mellado, o τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνουελ Καλαφάτης.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλέιζερ, Αποστολάκης, Bakic, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!