Ο Μίκελ Αρτέτα παραδέχθηκεε πως έχει εκείνος την ευθύνη για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μίκελ Αρτέτα έπαιζε και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την Άρσεναλ είτε ως παίκτης παλαιότερα είτε ως προπονητής τώρα.

Ο Ισπανός τεχνικός από τότε που πάτησε το πόδι του στο Βόρειο Λονδίνο, ως προπονητής, έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη στις τάξεις της αγγλικής ομάδας.

Μάλιστα, την περσινή σεζόν οι Λονδρέζοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Νησί.

Όχι μόνο έπαιρναν τη μία νίκη πίσω από την άλλη, αλλά ήταν πρώτοι για 237 ημέρες. Παρόλα αυτά στο τέλος η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μίκελ Αρτέτα δεν φοβήθηκε ποτέ να βγει μπροστά. Να προστατέψει τους παίκτες του. Το έχει κάνει παραπάνω από μία φορές! Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως φάνηκε με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Men in Blazers».

Εκεί ο ταλαντούχος προπονητής επισήμανε ότι για καιρό δεν ήξερε αν έπρεπε να μείνει ή να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, αφού οι αμφιβολίες που είχε ήταν και παραμένουν πολλές:

«Είμαι πολύ κακός στο να χάνω. Δεν ξέρω να χάνω! Την περσινή σεζόν η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Αλλά την χάσαμε. Και ανέλαβα την ευθύνη στο 100%. Ήταν δικό μου το φταίξιμο. Από ένα σημείο και έπειτα δεν ήμουν σίγουρος αν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος, ώστε να περάσει την ομάδα στην επόμενη φάση και να φτάσει εκεί που πραγματικά μπορεί να φτάσει», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!