Ο Κάρλο Αντσελότι εξύμνησε τον Σέρχιο Ράμος και μάλιστα τόνισε πως χωρίς εκείνον, ο ίδιος δεν θα υπήρχε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι διανύει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η περσινή σεζόν τόσο για τον Ιταλό τεχνικό, όσο και για τον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας δεν ήταν και τόσο καλή. Ωστόσο, παρά τις φήμες και όλα αυτά που γράφτηκαν ή ακούστηκαν εκείνος έμεινε στη θέση του.

Σήμερα, Σάββατο (21/10), η «βασίλισσα» αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Στην ομάδα της Ανδαλουσίας εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται και πάλι ο Σέρχιο Ράμος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο καλός και σπουδαίος είναι ο Ισπανός στόπερ. Άλλωστε ήταν εκείνος που με το δικό του γκολ έδωσε το… φιλί της ζωής στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με αποτέλεσμα το 10ο τρόπαιο να καταλήξει στα χέρια των «μερένχες» και τον έμπειρο τεχνικό να μένει εκεί:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και υπάρχω σε αυτή την ομάδα, γιατί πολύ απλά το 2014 ο Σέρχιο Ράμος έβαλε εκείνο το γκολ στον τελικό του Champions League. Αν όλο αυτό δεν είχε συμβεί τότε, μάλλον, το πιο πιθανό είναι ότι εγώ δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!