Η διαμάχη του Τζέιμς Χάρντεν με τους Σίξερς συνεχίζεται, καθώς ο 34χρονος άσος απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης για δεύτερη σερί φορά.

Η διαμάχη του Τζέιμς Χάρντεν με τους Σίξερς συνεχίζεται, καθώς ο 34χρονος άσος απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφήνοντας αμφιβολίες για την παρουσία του όταν ξαναρχίσει το ΝΒΑ την επόμενη εβδομάδα.

Οι Σίξερς επικαλέστηκαν «προσωπικούς λόγους» για να δικαιολογήσουν την απουσία του Χάρντεν, ο οποίος δεν έλαβε μέρος σε καμία συνάντηση προετοιμασίας. Η κανονική περίοδος έχει προγραμματισθεί να αρχίσει την επόμενη Πέμπτη για την ομάδα της Φιλαδέλφειας, με ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι και τον αγώνα με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο δέκα φορές All-Star, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα τον Φεβρουάριο του 2022 προερχόμενος από το Μπρούκλιν, βρίσκεται σε σύγκρουση με το «αφεντικό» των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ για μια μεταγραφική υπόσχεση που δεν τηρήθηκε, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του οικονομικού έτους 2023-24.

Δυσαρεστημένος ο Χάρντεν, αποκάλεσε τον Μόρεϊ «ψεύτη» και δήλωσε ότι δεν θα έπαιζε πλέον όσο παρέμενε πρόεδρος του συλλόγου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!