Ο Σάσα Βεζένκοβ αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ΝΒΑ, όπως έδειξε με την πολύ καλή απόδοση που είχε κόντρα στους Τζαζ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ΝΒΑ, όπως έδειξε με την πολύ καλή απόδοση που είχε στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Γιούτα Τζαζ με 116-113, σε φιλική αναμέτρηση για την preseason του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 28χρονος φόργουορντ επελέγη για την αρχική πεντάδα των «Βασιλιάδων» και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, στην τρίτη περίοδο ήταν εξαιρετικός και τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, έξι ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές, ήταν οι Μαλίκ Μονκ (23π.) και Κόλμπι Τζόουνς (19π.), ενώ από την ομάδα της Γιούτα, ξεχώρισαν οι Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ και Κόλιν Σέξτον, με 26 και 24 πόντους, αντίστοιχα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Βεζένκοβ