Ο Μο Σαλάχ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παγκόσμιους ηγέτες να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Ο πόλεμος Ισραήλ – Παλαιστίνη στη  Μέσα Ανατολή συνεχίζεται και ο κόσμος έχει συγκλονιστεί με τις εικόνες που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σαλάχ έκανε έκκληση στους παγκόσμιους ηγέτες να ενωθούν, να κάνουν στην άκρη όποιες αντιπαραθέσεις υπάρχουν και να αποτρέψουν τη σφαγή αθώων ψυχών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παγκόσμιους ηγέτες να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλάς σε τέτοιους καιρούς. Υπάρχει πολλή βία και σκληρότητα. Είναι αφόρητο να βλέπεις την κλιμάκωση των τελευταίων εβδομάδων. Όλες οι ζωές είναι ιερές και πρέπει να προστατευτούν. Οι σφαγές πρέπει να σταματήσουν, οικογένειες καταστρέφονται. σαλάχ

Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να επιτραπεί άμεσα η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Οι άνθρωποι εκεί είναι σε άθλια κατάσταση. Οι σκηνές από το νοσοκομείο χθες το βράδυ ήταν τρομακτικές. Οι κάτοικοι της Γάζας χρειάζονται φαγητό, νερό και ιατρική βοήθεια επειγόντως. Καλώ παγκόσμιους ηγέτες να ενωθούν και να αποτρέψουν τη σφαγή αθώων ψυχών. Η ανθρωπότητα πρέπει να θριαμβεύσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!