Ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση - Η ανάρτησή του

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον αγώνα της Βραζιλίας στην Ουρουγουάη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς η Αλ Χιλάλ (στην οποία «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι) ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/10) πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της «ζημιάς», που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για 6 μήνες!

Στο ματς της «σελεσάο» στο Μοντεβιδέο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νικολάς Ντε Λα Κρουζ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι αποχώρησε με φορείο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας και της Αλ-Χιλάλ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την ρήξη του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου του αριστερού γόνατος», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μετά το πέρας των εξετάσεων που έκανε Νεϊμάρ στο Σάο Πάολο, χωρίς να προσδιορίζεται χρονικά η ημερομηνία της επέμβασης.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτήν την φορά θα χρειασθώ ακόμη περισσότερο την οικογένειά μου και τους φίλους μου», έγραψε ο διάσημος άσος στον λογαριασμό του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!