Ο Κέμπα Γουόκερ τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του στη Euroleague πως δεν θα είναι ποτέ ξανά στο 100%.

Ο Κέμπα Γουόκερ έκανε το ντεμπούτο του χθες στη Euroleague με τη φανέλα της Μονακό στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρώην NBAερ δεν ενθουσίασε στο πρώτο του παιχνίδι και φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή σωματικά κατάσταση.

Ο ίδιος μάλιστα το παραδέχθηκε και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως δεν θα είναι πότε στο 100%.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέμπα:

«Ήταν τέλεια. Καταπληκτικό κοινό, κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος του αγώνα σε αυτό το περιβάλλον. Κερδίσαμε. Αυτό είναι το μόνο σημαντικό πράγμα και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτό. Πολύς κόσμος μού είχε μιλήσει για την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις μέχρι να το δεις ζωντανά.

Νιώθω καλά, απλά πρέπει να ζεσταθώ, να μπω σε ρυθμό. Πέραν αυτού, το ότι ήμουν εκεί ήταν υπέροχο. Μάλλον δεν θα είμαι ποτέ ξανά στο 100%, αλλά είμαι καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!