Οι ομάδες του Ισραήλ σκέφτονται και την Ελλάδα σαν την χώρα που θα δώσουν τις «εντός έδρας αναμετρήσεις τους» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ.

Ο πόλεμος Ισραήλ – Παλαιστίνης έχει επηρεάσει άρδην και τον χώρο του αθλητισμού. Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν δώσει μόλις ένα ματς από την ώρα που ξέσπασε ο πόλεμος και κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά σχετικά με τη συνέχεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “israel hayom”, οι δύο ομάδες σκέφτονται και την περίπτωση της Ελλάδας για να δώσουν τις «εντός έδρας αναμετρήσεις» σύμφωνα με το πρόγραμμα της Euroleague, του EuroCup, και του Basketball Champions League. Ακόμη δύο χώρες βέβαια παίζουν για αυτό το σενάριο, η Κύπρος (Λευκωσία) και η Σερβία (Βελιγράδι).

Μάλιστα, η Ομοσπονδία σκοπεύει να δημιουργήσει μία «φούσκα» στην Κύπρο – όπου προπονείται η Μακάμπι Τελ Αβίβ – που θα αποτελεί την βάση των ομάδων που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ (πολλοί παίκτες της οποίας βρίσκονται στην Ελλάδα), της Χάποελ Χολόν και της Χάποελ Τελ Αβίβ. ισραήλ

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτομάτως δημιουργούνται θέματα ασφαλείας τόσο για τις ομάδες αλλά και για τις πόλεις που θα τις φιλοξενήσουν. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις..

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!