Ο Γουίγιε Άλβαρεθ μέσω της “Mundo Deportivo” μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σάσα Βεζένκοβ στο NBA.

Ο Γουίγιε Άλβαρεθ μέσω της “Mundo Deportivo” μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σάσα Βεζένκοβ στο ξεκίνημα της καριέρας του στο NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Μάικ Μπράουν συνήθως χρησιμοποιεί rotation 9 ή 10 παικτών κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και ο ανταγωνισμός είναι έντονος σε μια λίγκα όπως το ΝΒΑ. Ο Μπράουν λέει ότι είναι ξεκάθαρος για το ποιος θα είναι στην αρχική πεντάδα του Σακραμέντο στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και αφήνει την πόρτα ανοιχτή για τη δεύτερη πεντάδα», ανέφερε ο Άλβαρεθ και πρόσθεσε:

«Ο Βεζένκοβ υπέγραψε για τρεις σεζόν και 20 εκατομμύρια δολάρια. Ένας διόλου ευκαταφρόνητος μισθός για έναν παίκτη που, παρά την εμπειρία του, είναι απλώς ένας ακόμη πρωτάρης στα μάτια του ΝΒΑ. Είναι το όγδοο πιο ακριβοπληρωμένο μέλος του Σακραμέντο, ενός από τα franchise-έκπληξη της περασμένης σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!