Η εθνική ελπίδων ηττήθηκε 2-0 από την Πορτογαλία στο Γκιμαράες και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο β' ημίχρονο.

Η εθνική ελπίδων ηττήθηκε 2-0 από την Πορτογαλία στο Γκιμαράες στον 4ο αγώνα της για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:

«Στο πρώτο ημίχρονο περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο, έχοντας ως προτεραιότητα να διαφυλάξουμε τα νώτα μας. Στο δεύτερο μέρος όμως, με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμό, η εικόνα μας βελτιώθηκε, παίξαμε πολύ καλύτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φέρουμε το παιχνίδι στο 1-1», είπε σχετικά και συμπλήρωσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν τα καταφέραμε και τελικά ήρθε το πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε 2-0. Συνολικά στα δύο παιχνίδια με Κροατία και Πορτογαλία υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, τηρήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ιδιαίτερα ποιοτικούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στους επόμενους αγώνες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στον όμιλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!