Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επαίνεσε την Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επαίνεσε την Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για την EuroLeague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague. Έχει πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, όμως το βασικό είναι ότι παίζει και πολύ καλά στο παρκέ», ανέφερε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο πλάνο και μια τρομερή ομάδα, που είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά, είμαστε ικανοποιημένοι με το γεγονός πως θα παίξουμε στην έδρα μας για πρώτη φορά φέτος και περιμένουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα με πέρυσι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!