Χωρίς τον Γουέιντ Μπόλντγουιν θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τον Γουέιντ Μπόλντγουιν θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Mία σημαντική απώλεια για την ομάδα του Όντεντ Κάτας στην περιφέρεια, την ερχόμενη Παρασκευή (20/10).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπόλντγουιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, δεν είχε αγωνιστεί και στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Ισραήλ στη διοργάνωση, όταν η Μακάμπι επικράτησε με 96-81 εντός έδρας της Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Οι Ισραηλινοί είδαν τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική, ν’ αναβάλλεται για τις 31 Οκτωβρίου, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα τους.

Έτσι, αύριο, Τετάρτη (18/10), η Μακάμπι θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της, με αντίπαλο τη Βαλένθια, στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική και από εκεί η αποστολή των Ισραηλινών θα πετάξει για Αθήνα. Ελέω «διαβολοβδομάδας», επόμενος σταθμός τους είναι το ΟΑΚΑ, όπου θα τους περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναφορικά στον τραυματισμό του Γουέιντ Μπόλντγουιν πρόκειται για τον ίδιο που τον είχε κρατήσει εκτός στην 1η αγωνιστική της Euroleague, με την Παρτιζάν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με τη Μακάμπι ν’ ανακοινώνει στις 3 Οκτωβρίου πως αντιμετωπίζει μυϊκή θλάση στη μέση και θα έχανε τους δύο επόμενους αγώνες. Όμως, έκτοτε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν έχει επανέλθει, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και το αυριανό ματς με τη Βαλένθια, αλλά και αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!