Τις νέες φανέλες για τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ειδική εκδήλωση.

Τις νέες φανέλες για τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ειδική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, οι νέες φανέλες θα παρουσιαστούν την Τρίτη (17/10, 18:30) σε συνεργασία με το Hall Of Brands. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τους παίκτες των Ηπειρωτών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Hall Of Brands και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σας προσκαλούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στα νέα καταστήματα Hall Of Brands στο κέντρο της πόλης (στη συμβολή των πεζοδρόμων Βλαχλείδη & Πουτέτση 2 αλλά και στη Βλαχλείδη 7), στην παρουσίαση όλων των επίσημων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024. 

Οι φίλοι του θρυλικού “Άγιαξ της Ηπείρου”, θα έχουν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες, να πάρουν αυτόγραφα και να γνωρίσουν από κοντά όλους τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, σε μία εκδήλωση γεμάτη δώρα και εκπλήξεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!